Tilbake til oversikten

Rullegardiner

fra veil. kr. 1.255,-

Mange velger rullegardiner fremfor andre gardiner fordi de er så fleksible. Muligheten til å velge mellom mange farger og ulike typer tilbehør gir et mer eksklusivt preg enn standard-løsninger. Vi legger vekt på at rullegardiner skal gjøre mer enn å bare skjerme for sollys. Vår kolleksjon er inspirert av dagens trender. Hos oss finner du alltid en løsning som passer inn i ditt hjem.

Dra eller bruk pilene for å navigere
Beriket i alle detaljer
Ærlig håndverk og håndlagde produkter
Fra plastflaske til rullegardin
Smart Home rullegardiner
Skjulte egenskaper
Varmereflekterende
Beriket i alle detaljer
Allerede fra første tråd bruker vi tradisjonsrikt håndverk med lang erfaring som beriker stoffet i hver eneste detalj. Gjennom en kreativ og detaljrik designprosess sikrer vi oss at du kjenner historien og kvaliteten i alle våre stoffer og produkter.
Ærlig håndverk og håndlagde produkter
Vi vet at ekte og håndlagde materialer er hovedingrediensene i kvalitetsprodukter. Derfor produserer vi bare rullegardiner fra materialer med høy kvalitet og tilfører naturlige elementer der det er mulig. Ved å tilføre materialer som hvit bomull, fint og grovt lin i våre kolleksjoner, får du valgmulighet mellom ulikt håndverk. Vår kvalitet er garantert med 5 år.
Fra plastflaske til rullegardin
Kan du lage solskjerming av plastflasker? Vi kan. Våre bærekraftige rullegardiner er kun laget av resirkulerte plastflasker. Rullegardinene er både vugge-til-vugge og Greenguard Gold sertifisert, noe som betyr at de utelukkende er produsert av materiale som inngår i en gjentagende krets til fordel for mennesker og miljø.
Smart Home rullegardiner
Forestill deg å våkne av følelsen av solstråler som treffer føttene dine, mens du sakte våkner av langsomt økende mengde sollys. Selv om det å sovne er best å gjøre i mørket, er det noe helt annet når du skal våkne. Med våre app-styrte rullegardiner tar du dine første steg mot en livsstil forbedret av teknologi. 
Skjulte egenskaper
Akkurat som mennesker kommer vinduer i alle former og størrelser. Med vår eksklusive og omfattende kolleksjon betyr det at det er en løsning for ethvert behov. Uansett om det er på badet, kjøkkenet eller barnas soverom. På grunn av de unike egenskapene til våre stoffer, som fukt- og smussavvisende, flammehemmende og anti-bakterielle, sikrer vi at dine rullegardiner holder seg perfekte gjennom hele levetiden. 
Varmereflekterende
Du kan bestille din nye Royal rullegardin med thermoflex. Dette er en duk som er solreflekterende, varmereduserende og gjennomsiktig.

Form hjemmet ditt med lys

Lys er en viktig og ofte en glemt måte å forme rommets utseende og funksjonalitet på. For lite lys får rommet til å fremstå lite og trangt. For mye lys og rommet blir overeksponert – for ikke å nevne hva ufiltrert UV lys gjør av skader på møbler. Ved å forme lyset kan vi hjelpe deg med å skape ditt personlige fristed, som alltid var ment for deg.
INSPIRASJON

refashion™ rullegardiner

refashion™ rullegardiner

Ved å gjenbruke overskudds stoffrester fra moteindustrien, kan vi gjøre produksjonen vår uavhengig av nye materialer og dermed skape en helt ny type bærekraftige produkter, som er like unike som deg og meg. Garnet er forsiktig vevet inn i stoffet med dype strukturer, og tar med seg historien fra catwalken til vinduet. 

Serien ble tildelt den ettertraktede Red Dot Design Award 2021 for sin enestående design.