Tilbake til oversikten

Dupligardiner

Fra veil. kr. 2.145,-
Dupligardiner er plisségardinenes mer eksklusive storesøster. Gardinene utmerker seg med sitt vakre lysspill og sine eksklusive tekstiler. Dupli er et dobbeltsidig plisséstoff uten snorhull. Dette gir en ren og enkel flate, i tillegg til god lyd- og lysdemping. Duplistoffet består dessuten av et svært energieffektivt materiale, som isolerer godt mot kulden om vinteren og reflekterer bort solstråler om sommeren.
Dra eller bruk pilene for å navigere
Populær løsning
Fri parkering
LightBlock® - 99 % mørklegging
Den gode lyd av Dupli
Populær løsning
Dupligardinen er en av våre mest populære solskjermingsløsninger. Med sitt diskrete uttrykk, funksjonelle fordeler og lite påtrengende lys, passer Dupligardinen til ethvert vindu - og hvilken som helst interiørstil.
Fri parkering
Dupligardinene er tilgjengelig med "fri parkering", som gir deg muligheten til å plassere gardinen akkurat hvor du vil i vinduet. Det lar deg tilpasse solskjermingen etter solens bevegelse, døgnet rundt.
LightBlock® - 99 % mørklegging
Oppdag god søvnkvalitet. Oppdag mer energi i løpet av dagen. Oppdag LightBlock®! Det patenterte mørkleggende modellen, som sammen med mørkleggende Dupligardiner blokkerer lysinntrengningen med 99 %. Dette blir din nye bestevenn på soverommet!
Den gode lyd av Dupli
Dårlig akustikk er en av de største kildene til irritasjon i hverdagen. Spesielt i store rom kan problemet føles sterkere. Dupligardiner i vinduet kan absorbere opptil 55 % av overflødig lyd og bidra til en myk og behagelig etterklang. Det er den gode lyden av Dupligardin.

Skandinaviske følelser

Lette toner og myke pasteller appellerer ofte til det stilbevisste skandinaviske hjem. Vår nordiske kjærlighet til enkel og luftig innredning i komfortable farger og former er hjørnesteinen i mange hjem. Dupligardinen faller rett inn i stilen med sine fine linjer og luftige design.
INSPIRASJON

30 % energisparing

30 % energisparing
Med Dupligardinens doble stofflag kan du redusere varmetapet fra vinduene med opptil 46 % og oppnå opptil 30 % energisparing. Dette vil også hjelpe miljøet, da CO2-utslippet til husholdningen reduseres.

I tillegg til å ha en isolerende effekt om vinteren, har Dupli-gardinen også en avkjølende effekt om sommeren. Avhengig av type, reflekteres opptil 77 % av solstrålene i Dupligardinen, og gjør at rommet holder en kjølig og behagelig temperatur.