Tilbake til oversikten

Varmereflekterende solskjerming

fra veil. 777 kr.

Flere av våre produkter har en varmereflekterende rygg, som reflekterer solstråler og dermed solens varme tilbake ut av vinduene.

No images
Opp til 84 % solrefleksjon
En hemmelig coating på baksiden
Nedkjøl hjemmet ditt om sommeren
Hva slags solskjerming?
Opp til 84 % solrefleksjon
Det beste produktet for varmerefleksjon er våre unike rullegardiner med varmereflekterende belegg på baksiden. Der en vanlig persienner absorberer mye av solens varme og ufrivillig varmer opp rommet, reflekterer våre unike varmereflekterende rullegardin opptil 84 % av solstrålene ut av vinduet.
En hemmelig coating på baksiden

Hemmeligheten bak den reflekterende rullegardin ligger i belegget vi bruker på baksiden av gardinen. Med en behandlet rygg i enten hvit, perlemor eller metallisert får du både en høy refleksjon av sollys og varme, men du får også en rekke andre funksjoner.

For eksempel er det metalliserte belegget sterk reflekterende, mens det hvite underlaget er motstandsdyktig mot fuktighet, etsende (alkaliske) rengjøringsmidler og forurensing fra insekter.

Nedkjøl hjemmet ditt om sommeren
Er du lei av at huset ditt blir til badstue om sommeren? Dør stueplanter og smelter lysene dine? Da er du langt fra alene. I sommersesongen lider mange av et overopphetet hjem på grunn av den sterke solen, som kaster varme solstråler gjennom vinduene.
Hva slags solskjerming?
I vår kolleksjon av persienner, lameller, plisségardiner og Dupli-gardiner, er det flere alternativ med varmeflekterende belegg.

Solreflekterende & varmeisolerende

Refleksjonen på en Dupli-gardin er ikke like sterk som på en rullegardin, men i motsetning til rullegardinen, er Dupli-gardinen spesielt egnet for varmeisolering. Dette er både hvis varmen skal holdes ute eller inne. Gardinen skaper et lag stillestående luft som både isolerer for varmetap og samtidig kjøler rommet ned.

Rullegardiner

Rullegardinen er en klassiker i norske hjem, og vår mest populære varmereflekterende solskjerming. Med en solrefleksjon på opptil 84%, er rullegardinen en effektiv og rimelig løsning for å kjøle ned hjemmet ditt.
Varmereflekterende rullegardiner slider 01
Varmereflekterende rullegardiner slider 02
Varmereflekterende rullegardiner slider 03
Varmereflekterende rullegardiner slider 04
Varmereflekterende rullegardiner slider 05
Varmereflekterende rullegardiner slider 06
Varmereflekterende rullegardiner slider 07
Varmereflekterende rullegardiner slider 08
Varmereflekterende rullegardiner slider 09
Varmereflekterende rullegardiner slider 10
Varmereflekterende rullegardiner slider 11
Varmereflekterende rullegardiner slider 12
Varmereflekterende rullegardiner slider 13
Varmereflekterende rullegardiner slider 13
Varmereflekterende rullegardiner slider 14
Varmereflekterende rullegardiner slider 15
Varmereflekterende rullegardiner slider 16
Drag or use the arrows to navigate