Tilbake til oversikten

Persienner

fra veil. kr. 1.808,-

En kjent klassiker som har hengt i de fleste hjem. Persienner er fortsatt i dag effektiv solskjerming, som samtidig tilfører interiøret det lille ekstra. I vår kolleksjon har vi sikret at farger og nyanser passer til de nyeste trendene innenfor boliginnredning.

Dra eller bruk pilene for å navigere
Til ethvert budsjett
Til alle vindustørrelser
98% resirkulert aluminium
Skreddersydd for deg
Til ethvert budsjett
Med design fordelt på flere prisklasser, har vi et alternativ for ethvert budsjett. Prisene starter på kr. 1.063,- for en 25 mm persienne i 60 x 100 cm.
Til alle vindustørrelser
Våre persienner passer for små eller store vinduer, og med riktig farge kan du gi et annerledes inntrykk. Våre persienner er tilgjengelige i opptil 4 meters bredde og er fremdeles enkle å betjene for både barn og voksne.
98% resirkulert aluminium
Våre persienner er laget av 98 % resirkulert aluminium. Ved å smelte om allerede utvunnet aluminium sparer vi naturen for mye CO2-utslipp i forbindelse med produksjon av nye persienner, samtidig som vi sparer på klodens ressurser.
Skreddersydd for deg
Vet du nøyaktig hva vinduene dine mangler? Med over 100 forskjellige farger og nyanser i vår samling av aluminiums persienner - i lamellbredder fra 16 mm til 50 mm - har vi definitivt den type persienne du leter etter. Sett preg på dine persienner med vakre stigebånd i lys eller kontrastfylt farge

Kontroller lysinnfallet

Persienner er spesielt egnet for å justere lyset på en jevn måte. I motsetning til en rullegardin som bare kan dras opp og ned, kan persiennene vippes, og dermed vinkle lyset inn fra vinduene.
INSPIRASJON

When in doubt; overdress!

When in doubt; overdress!

Dette gjelder også i noen tilfeller for vinduene dine. Velg for eksempel vår dip-dye-modell som kombinerer to nyanser i et vakkert fargespill som gir vinduene en ny rolle rolle i interiøret. Velg mellom en iøynefallende rubinrød kombinasjon, en mer diskret grå, eller lag ditt helt eget dyppfargekombinasjon basert på vår kolleksjon.

Gi din aluminimumspersienne ekstra personlighet med bånd i enten farge eller kontrastfarge. Alternativt kan du velge et av våre moderne alternativer, med strikket eller grafisk print. Stigeledninger er tilgjengelige i to bredder: 25 mm og 38 mm.