Tilbake til oversikten

refashion™ rullegardiner

Vår nye refashion™-serie bestående av oppsirkulerte rullegardiner som er produsert av overskuddsstoffer fra moteindustrien, stoffene samles, sorteres, kjemmes og spinnes til et vakkert flekkete garn som er nøye vevd inn i en serie av strukturerte og berikede stoffer.

Dra eller bruk pilene for å navigere
Vårt bærekraftige prosjekt
Red Dot Design vinner 2021
Bærekraftige og holdbare
Tilgjengelig i 9 farger
Vårt bærekraftige prosjekt
Ved å oppsirkulere rester fra motebransjen kan vi gjøre våre produkter mindre avhengig av nye materialer. På denne måten forminsker vi vårt forbruk av ressurser og sammen med våre forbrukere tar et skritt nærmere et bærekfraftig produkt. Andelen bærekraftige materialer varierer mellom de 9 ulike stoffene. Se spesifikasjoner for den enkeltes blandingsprosent.  
Red Dot Design vinner 2021
Vår refashion™ kolleksjon vant den anerkjente Red Dot Design award i 2021 for kolleksjonens gode designkvalitet og innovative, bærekraftige stoffblandinger.
Bærekraftige og holdbare
Når man utvikler bærekfraftige produkter handler det ikke bare om å gjenbruke materialer eller ta bærekraftige valg. Det handler også om å skape et kvalitetsprodukt som holder i mange år. Stoffene i våre refashion™ kolleksjon er laget av unike materialblandinger - som er delvis laget av bærekfratige og resirkulerte materialer og delvis laget av nye materialer som skal sikre produktene lang levetid.
Tilgjengelig i 9 farger
Refashion™ kolleksjonen kommer i 9 ulike bærekraftige farger og blandinger, som alltid er skreddersydd på milimetermål og som kan tilpasses dine ønsker med et bredt utvalg av bunnlister, beslag og mye mer.

Oppsirkulering av rester fra motebransjen

Våre oppsirkulerte rullegardiner fungerer akkurat som en konvensjonell rullegardin og fåes med både manuelle og elektriske betjenings alternativer. Med stoff sammensetninger som 65% polyester, 28% bomull og 7% ull, får rullegardinen et behagelig og levende lysinnfall, samtidig som behovet for nye materialer i produksjonen reduseres.

Oppsirkulering av rester fra motebransjen