Tilbake til oversikten

Trepersienner

fra veil. kr. 2.023,-
Trepersienner gir hjemmet en naturlig lunhet.  I vår samling av trepersienner finner du både naturlige, rå og polerte trelister med skandinavisk sjarm. Alle persienner er laget av ekte tre, av bærekraftige og raskt voksende treslag.
Dra eller bruk pilene for å navigere
Alltid ekte tre
Til alle størrelser
10 meter på 2 år
Tidløs
Alltid ekte tre
I vårt utvalg av trepersienner finner du både naturlige, rå og polerte trepersienner med ekte skandinavisk sjarm. Alle persienner er laget av ekte tre. Alltid laget av bærekraftige og raskt voksende tresorter.
Til alle størrelser
I vår kolleksjon av trepersienner kan du velge mellom to lamellbredder, hver med sitt eget uttrykk: 50 og 65 mm. En smal lamell skaper et rolig uttrykk, mens de bredere lamellene gir et annet edgy utseende.
10 meter på 2 år
Et eiketre kan bli felt en gang hvert 25. år, til sammenligning kan et bambustre felles hvert 2. år. Dette gjør bambus til en bærekraftig tresort og til en utrolig viktig økonomisk ressurs i de landene hvor bambus vokser.
Tidløs
Våre tidløse trepersienner gir rommet en unik sjel. De er ideelle for store vinduer og fås i bredder opp til 350 cm. Med en liten vipp kan du enkelt og elegant endre lyinnfallet akkurat slik du ønsker.

Easy Control

Ønsker du ekstra enkel betjening, eller er persiennene dine vanskelige å komme til? Med el.betjening er det mulig å betjene persiennene dine med et nettbrett eller smarttelefon. Spør din forhandleren om mer informasjon om motoriserte persienner.
INSPIRASJON

Naturlig struktur

Naturlig struktur

Vår kolleksjon av trepersienner inneholder et utvalg av naturlig teksturerte og glatte lakkerte lameller. De strukturerte lamellene behandles utelukkende med en matt lakk som fremhever de naturlige elementene i treverket.

Velg mellom ni ulike lameller, fra lys naturlig trestruktur til sort lakkert til elegant hvit. Sammen finner vi den riktige trepersiennen  til ditt hjem.