Tilbake til oversikten

Terassemarkiser

fra veil.kr. 16.335,-

Terrassen og hagen er en forlengelse av hjemmet. Derfor har vi i vårt utvalg av markiser lagt stor vekt på å skape de beste forutsetningene for et fantastisk uteliv. Lag behagelig skygge om sommeren og få mest mulig ut av året ved å forlenge utesesongen med en kvalitetsmarkise.

Dra eller bruk pilene for å navigere
Høyeste kvalitet
Maksimal komfort
App-betjening via smartphone
5 års garanti
Høyeste kvalitet

Alle våre terassemarkiser leveres med Dyneema® bånd i armen. Fiberne i båndet er 15 ganger sterkere enn stål og båndene er vannavvisende noe som gjør de ekstra holdbare. Dyneema® båndene sikrer lang levetid på din terassemarkise. 

Maksimal komfort

I dag selger vi de aller fleste av våre markiser med elektrisk betjening. Med en elektrisk markise får du høy komfort og enkel betjening. Velg mellom veggbryter, fjernkontroll eller app-betjening, uansett får du praktisk og enkel betjening av din markise.

App-betjening via smartphone
Hvis du velger en markise med app-betjening, kan du kontrollere markisen uansett hvor du er og samtidig programmere faste mønstre. I tillegg kan du også koble markisen sammen med andre smart home tjenester, som for eksempel belysning og terrassevarmer, for å skape det ultimate utemiljøet på terrassen.
5 års garanti
Alle markiser er testet etter de høyeste kvalitetsstandarder. Derfor er det 5 års garanti på alle våre markiser.

Til alle norske terrasser

Royal Terrassemarkise er kraftige og solide markiser som er beregnet for norsk klima. Markisekonstruksjonen er av aluminium, galvanisert og rustfritt materiale.  Royal Solskjerming tilbyr over hundre ulike duker. Her finner du garantert en løsning som passer deg. Vi anbefaler at du velger motor og fjernkontroll som betjeningsmetode til din terrassemarkise. Som standard leveres den med manuell sveiv.

MAKSIMALE SKYGGEMULIGHETER

Rolldown i front

Rolldown i front
Trenger du ekstra skygge? På flere av våre terassemarkiser har du muligheten til å kjøpe med en justerbar rullegardin i front. Den ekstra rullegardinen gir privatliv og maksimal beskyttelse mot lav sol. Med sin patenterte frontdeksel forsvinner rullegardinen helt inn i kassetten når den rulles opp.

Leter du etter noe annet?

Drag or use the arrows to navigate