Tilbake til oversikten

El-betjent solskjerming

fra veil. kr. 1.848,-
Vil du ha elektrisk solskjerming, men har ikke lyst på komplisert montering? Med våre enkle batterimotorer unngår du ledninger i vinduskarmen og får et vakkert diskret resultat - selvfølgelig fremdeles måltilpasset. Rullegardiner med batterimotor og fjernkontroll koster fra kr. 1.848,-
Dra eller bruk pilene for å navigere
Fra kun kr. 1.848,-
Batterimotor uten ledning
Fjernkontroll eller app?
Fra kun kr. 1.848,-

Prisen på våre elektriske rullegardiner består av to ting; prisen på ønsket rullegardin og prisen på motoren. Den rimeligste elektriske løsningen vår er rullegardiner med batterimotor, som i 80x120 cm bare koster kr. 1.848,- inkl. gardin, motor og fjernkontroll. Fortsatt måltilpassetl.

Batterimotor uten ledning
Visste du at de fleste av våre elektriske gardiner også er tilgjengelige med en enkel batteriløsning? Fordelen med en batteriløsning er å unngå kabling av vinduene, noe som betyr at en batteriløsning både er billigere og har en penere finish.
Fjernkontroll eller app?
Når du velger elektriske løsninger fra Royal, er en liten fjernkontroll inkludert, men du har alltid muligheten til å velge mellom flere typer betjening. Hvis du vil ha enda mer valgmuligheter, eller trenger ekte "smart home", bør du vurdere app-styrt solskjerming.

Smart Home Solskjerming

Smart Home Solskjerming setter ditt hjem i bevegelse. Med en TaHoma® Smart Home-hub, kan du styre din Royal solskjerming og samtidig koble sammen en rekke andre produkter for å skape et "levende" og intelligent hjem.

INSPIRASJON

For de vanskelige, store og mange.

For de vanskelige, store og mange.
I tillegg til å være en kul dings, er el-styrt solskjerming veldig praktisk hvis du har mange vinduer. Med en fjernkontroll eller smarttelefon kan du styre solskjermingen for de utilgjengelige vinduene, som loftsvinduet, i taket eller vinduer som henger veldig høyt.