Tilbake til oversikten

Duo Rullegardin

fra veil. kr. 3.838,-
Duo Rullegardin er Royals svar på en luksuriøs rullegardin. Denne spesielle formen for solbeskyttelse har to stofflag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, noe som gir deg god mulighet til å justere lysgjennomskinn etter behov.
Dra eller bruk pilene for å navigere
Lek med lyset
Mørklegging
Litt attitude
Trend farger
Lek med lyset

Med Duo Rullegardin har du muligheten til å leke med lyset. De vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente stripene vil gi deg et nytt syn på hva lys og gardiner kan oppnå i fellesskap.

Mørklegging
Duo Rullegardin er også tilgjengelig med mørkleggende stoff, noe som gjør den til et veldig populært valg til soverommet. En spesiell bunnlist sikrer at de to stoffbanene glir tilstrekkelig nær hverandre slik at bare minimalt med lys får lov til å passere når den er lukket.
Litt attitude
Velkommen til rullegardinen for det stilbevisste hjem, som ikke har noe imot at rommet får noe ekstra. Med sin flotte dobbeltlagseffekt ønsker Duo Rullegardinen å bli sett - og det blir den!
Trend farger
Nyhet! Den nye Duo Rullegardin-kolleksjonen inneholder nå også en fargeserie som er spesielt designet for skandinaviske hjem.

Ekstra komfort

Duo Rullegardinen kommer også med elektrisk betjening. Med en skjult batterimotor kan du betjene gardinen med et enkelt trykk på en fjernkontroll, eller ved å bruke smarttelefonen.
INSPIRASJON

Gode råd fra designeren

Gode råd fra designeren

Ofte sier vi at linjene binder rommet sammen og skaper en ro i rommet. Duo Rullegardinen støtter linjene som allerede er i rommet og kan bidra til forsterke interiøret.


Selv om Duo Rullegardinen ofte er assosiert med et mer moderne design, kan den også lett kombineres med koselige og autentiske interiørelementer.