Tilbake til oversikten

Lamellgardiner

Fra veil. kr. 3.259,-

Lamellgardiner er en fleksibel og god løsning for skjerming av store vinduer. Lamellene er effektive mot solen og fleksibel mot innsyn. Vår kolleksjon består av tekstiler med forskjellige egenskaper og farger; transparent, semi-transparent, solreflekterende, mørkleggende og mye mer.

Dra eller bruk pilene for å navigere
Juster lysinnfallet
Perfekt til store vinduer
Vår mest bærekraftige kolleksjon
Trendfarger
Juster lysinnfallet
Lamellgardiner har fordelen at de enkelt og bekvemt kan justere lysinnfallet med bare en liten vipp. Når lamellene dreies, skapes den perfekte balansen mellom dagslys og privatliv.
Perfekt til store vinduer
Lamelgardiner passer spesielt bra i store rom, og med de funksjonelle mulighetene, som varmerefleksjon, antibakteriell og smussavvisende, er det alltid en løsning for dine behov.
Vår mest bærekraftige kolleksjon
Vår bærekraftige lamellgradiner er produsert fra resirkulerte plastflasker. Lamellkolleksjonen er sertifisert med vugge-til-vugge, OEKO-TEX og Greenguard Gold sertifisering, noe som gjør den til vår mest bærekraftige kolleksjon noensinne. Med omsorg for både miljø og helse.
Trendfarger
Okergule lamellgardiner er kanskje ikke det du finner i mange hjem, men hvis du gir fargene en sjangs, vil du ikke angre. Våre spesielt utvalgte trendfarger sørger for at gardinene dine holder seg "moderne" i mange år.

Gardiner med karaktér

I vår kolleksjon av lamellgardiner er det en rekke eksklusive stoffer med dype og rike strukturer som gir vinduene dine en spesiell karakter og bidrar til å skape ditt personlige preg.
INSPIRASJON

Egenskaper utover det ordinære

Egenskaper utover det ordinære

For mange ser en lamellardin ut bare som en lamellgardin. Selvfølgelig er det forskjell i farge og finish, men formen på lamellgardinen er den samme. Men under overflaten er det enorme forskjeller som gjør en forskjell for deg, din hverdag, miljøet og din sikkerhet.

Med egenskaper som antibakteriell overflate, varmereflekterende underlag, flammehemmende, smussavvisende belegg og mørklegging, er våre lamellgardiner fylt med gode egenskaper.