Tilbake til oversikten

Mørkleggende solskjerming

Vi har et bredt utvalg av mørkleggende solskjerming. Ved å velge et av våre mørkleggende stoffer ved kjøp av solskjerming, dupli- og rullegardin er spesielt egnet for mørklegging.

Dra eller bruk pilene for å navigere
Hva slags solskjerming kan mørklegge?
God søvn er viktig for helsen
Hold hodet kaldt og sov bedre!
Hva slags solskjerming kan mørklegge?

Du kan velge mørkleggende stoff på flere av våre solskjermingsløsninger, men det er noen typer solskjerming som er bedre egnet til mørklegging enn andre. Persienner og lamellgardiner vil alltid ha flere lysspalter enn en rullegardin. 

God søvn er viktig for helsen

Flere studier har vist at det er best å sove i et mørkt rom og at det kan være helsefarlig å sove i et lyst rom. Mørket hjelper til med å kontrollere metabolismen vår, respons på DNA-skader, cellesyklus og hormonproduksjon, noe som sikrer god helse.

Hold hodet kaldt og sov bedre!
I sommerhalvåret er det viktig å holde både bare solen og varmen ute. Flere av våre rullegardiner behandles med et varmereflekterende belegg på baksiden som hindrer solstrålene i å varme opp rommet og dermed gir deg en god nattesøvn.

LightBlock®; markedets beste mørkelegging

LightBlock® er et unikt blendingssystem for Dupligardiner, som du bare finner hos Royal Solskjerming. Ved å sette inn en spalte i Dupligardinen og skjule sidelisten, vil LightBlock®-systemet fjerne alle lyshull og gi maksimal mørkleggende effekt.
INSPIRASJON

Stå opp til riktig tid med app-styring

Stå opp til riktig tid med app-styring

Med app-betjening kan du stille inn hvilket tidspunkt din solskjerming skal gå opp eller ned. På den måten er du sikker på å stå opp om morgenen - og sovne om kvelden.

Du kan også innstille solskjermingen til å følge solens bane og da alltid åpne opp 15 minutter etter soloppgang. App-betjening koster fra kr. 3.224,- og bestilles som et tillegg.