Tilbake til oversikten

Smart Home solskjerming

TaHoma® hub fra veil. kr. 3.900,-
Smart Home solskjerming setter ditt hjem i bevegelse. I motsetning til vanlige el-betjent solskjerming, kan du med TaHoma® Smart Home-hub betjene dine Royal solskjerming og i tillegg koble sammen en rekke andre "smarte" produkter for å skape et "levende" og intelligent hjem.
Dra eller bruk pilene for å navigere
Betjening av solskjerming fra Royal
Mere enn 100 utvidelser
Et intelligent hjem
Veil. pris fra kr. 6.784,-
Betjening av solskjerming fra Royal

TaHoma® Smart Home-hub er en betjenningsløsning for elektrisk solskjerming fra Royal. I tillegg til produkter fra Royal, kan TaHoma® Smart Home-hub kobles til mange andre "smart home" produkter.

Mere enn 100 utvidelser

TaHoma® er ultra kompatibel og kan tilkobles mer enn 100 "smarte home" produkter, inkludert; belysning, stikkontakter, termostater, målere, alarmer ... og mye mer. Alt for å skape et intelligent hjem.

Et intelligent hjem

Med TaHoma®-appen din kan du sette opp automatiske hendelser for de tilknyttede produktene, når du starter dagen eller forlater hjemmet. Med å koble til en intelligent sol- og temperatursensor til TaHoma®, vil du få en helt egen utnyttelse av solkjermingen. 

Veil. pris fra kr. 6.784,-

Et TaHoma® Smart Home-hub koster fra kr. 6.784,- hos din forhandler. Tahoma®-hub kan enten kobles til eksisterende solskjerming eller velges som et tillegg til din nye solskjerming

Intelligent solskjerming til ditt Smart Home

Med TaHoma® Smart Home-hub kan du betjene din solskjermingen via smarttelefonen, og med en berøring betjene en eller flere løsninger. Den lille huben er koblet til Wifi-ruteren din, slik at du betjene solskjermingen uansett hvor du er.
Stemmestyring

"OK Google! Rullegardiner opp"

Stemmestyring er en realitet med TaHoma® Smart Home-huben. Den kobles enkelt til Google Assistant, Apple HomeKit eller Amazon Alexa. Når du har koblet solskjermingen til en "smart assistent", kan du enkelt styre solskjermingen med en stemmekomando. 

Smart Home setter hjemmet ditt i bevegelse. 

Elektrisk solskjerming fra Royal leveres standard med en fjernkontroll, som med sin intuitive og enkel å bruke. Med fjernkontrollen kan du styre gardinene opp og ned, eller markisen inn og ut, men bare når du trykker på den selv, og bare når du er innenfor rekkevidden til fjernkontrollen.

Hvis du vil ha mer frihet og mer komfort, bør du velge app-styrt solskjerming. Både TaHoma® og Connexoon har et bredt spekter av funksjoner som gjør solskjermingen både enklere og smartere. Du kan tidsstyre solskjermingen og koble til sol- og temperatursensorer, så vel som belysning.