Screen Rullegardiner

- utsyn og skjerming

Screengardiner har en duk med helt spesielle evner: De skjermer mot sollys samtidig som du beholder utsikten. Utrolig, men sant.

Les videre...

Screengardiner er rullegardiner med en spesiell duk som skjermer mot innkommende lys, men som fortsatt gir godt utsyn. Screenrullegardiner kan installeres både innendørs og utendørs.

Den viktigste forskjellen mellom innvendige og utvendige screenrullegardiner er i hvilken grad de stopper varmen. Utvendige screens er mer effektive fordi de stopper varmen før den kommer inn i rommet. I tillegg er det andre faktorer som påvirker hvor mye varme som slipper gjennom rullegardinene: fasaden og vinduenes retning, glasstype og valg av screenduk.

Moderne bygninger har ofte ikke mulighet for utvendig solskjerming. Heldigvis gjør innvendige screens en stor forskjell. For deg som vil kontrollere mengden lys som slipper inn, men som ikke har veldig høye krav til å stoppe selve varmen, er innvendige screens en god løsning.

Hvor mye lys vil du du slippe inn, og hvor mye utsyn ønsker du? Royal Solskjerming har screenduker i mange forskjellige tettheter. De mest effektive dukene våre stopper opp mot 98 prosent av sollyset. Disse screendukene gir i tillegg bedre inneklima og beskytter møblene dine mot bleking.

Fargen på duken påvirker hvilken effekt den gir mot varme og lys. Screenduker i mørke farger gir best utsyn, mens hvite duker forbedrer inneklimaet i høyere grad enn mørke screenduker. Hvor mye åpning det er i duken har dessuten mye å si for skjermingen. Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer dine lysforhold.

Velg forskjellige typer screenduk til ulike rom, avhengig av hvor mye skjerming du ønsker. I rom der vi oppholder oss mye ønsker vi gjerne å se ut. Har du store vinduer, med naboer tett på? Eller ønsker du å unngå refleksjon i skjermer i kontorlokalene dine? Da er det perfekt med en reflekterende screenduk som stenger lyset ute.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring