Rullegardiner

- enkelt og dekorativt

Med vårt store utvalg i rullegardiner finner du garantert noe som faller i smak. De er både rimelige, dekorative og enkle å bruke. Velg mellom ulike tekstiler som gir deg de egenskapene du leter etter.

Les videre...

Mange velger rullegardiner fremfor andre gardiner fordi de er så fleksible. Muligheten til å velge mellom mange farger og ulike typer tilbehør gir et mer eksklusivt preg enn standardløsninger. Hos Royal Solskjerming legger vi vekt på at gardiner skal gjøre mer enn å bare skjerme for sollys. Vår kolleksjon av rullegardiner er inspirert av dagens trender innen mote og interiør. Hos oss finner du alltid en løsning som passer inn i ditt hjem.

Vi anbefaler ofte ulike typer tekstiler til forskjellige rom. Tilpass gardinene etter behovet for skjerming. På soverommet ønsker du kanskje helt lystette rullegardiner, mens på stua vil du slippe lyset inn.

Hos oss velger du mellom transparente, semitransparente, screens, Duo Roller, solreflekterende, flammehemmende, Thermoflex og mørkleggende tekstiler.

Dersom du ønsker spesialtilpassede gardiner, som gardiner med trykk eller gardiner til skrå vinduer, er det bare å ta kontakt. Vi finner en løsning som passer deg og ditt hjem.

Glad i pasteller ?

La lekre pasteller pryde vinduet ditt! I vår kolleksjon av rullegardiner har vi tekstiler og tilbehør som legger vekt på enkelhet og balanse. Skap et subtilt og eksklusivt helhetsinntrykk ved å blande teksturer og farger i duse nyanser.

Ta kontakt for mer informasjon om vårt store utvalg av stoffer i hvite, gråblå og rosa toner.

Detaljene gir personlighet

Gjør rullegardinene dine mer personlige med unike detaljer. Vi gir deg mulighet til å bestemme mye mer enn kun farge på gardinene dine. Bare underlistene våre er en kolleksjon i seg selv, med utallige variasjoner av farger, overflater og mønstre.

Velg miljøet – velg miljøvennlige rullegardiner

Ta et bærekraftig valg med rullegardiner fra Royal Solskjerming. Mange av tekstilene i vår kolleksjon er produsert av gjenbrukte plastflasker og andre miljøvennlige materialer.

Våre miljøvennlige rullegardiner er laget av 100 prosent resirkulert plast. Av seks plastflasker produserer vi hele to kvadratmeter med tekstil. Vi hjelper deg gjerne med å velge miljøvennlig når du skal kjøpe rullegardiner.

Bring naturen inn i hjemmet

Dagens interiørtrender er inspirert av naturen. Mange ønsker et rent, naturlig og miljøvennlig uttrykk. Våre rullegardiner har teksturer som leder tankene til ull og tau. Vi kan også ta deg nærmere det grønne, med naturinspirerte mønstre.

Perfekte til soverommet

Vi fører et stort utvalg av mørkleggende rullegardiner med forskjellige strukturer og farger. Velg gardiner med sidelist hvis du vil unngå at lys kommer inn gjennom sidene av rullegardinene. Sidelistene innkapsler rullegardinene hele veien rundt og sperrer for lyset.

Komponenter

Du kan velge flere typer opphengsmuligheter. De mest vanlige er standardbeslag, men en kan også få lange-, luksus- og designbeslag. Luksus finnes i fargene hvit, grå, antracit, off-white, sort og brun. Designbeslaget er i rustfritt metall.

Standard - Luksus - Design

Avslutninger

Vi har flere mulige avslutninger på rullegardinene: standard avslutning med underlist innsydd i kanal, rund eller oval underlist og underlist i tre. Duken du velger kan ha noen føringer for hva som er mulig. Rund og oval underlist kommer i fargene hvit, sort og sølv.

Standard - Underlist i tre - Rundlist

Thermoflex rullegardiner

Thermoflex er en solvarmereduserende rullegardin hvor duken er laget av en spesiell solfilm. Solfilmen er gjennomsiktig slik at man får utsyn, men den stopper og reflekterer solens stråler. Thermoflex reduserer solvarmen effektivt når det er sol ute og senker fyringsutgiftene i vintermånedene.

Thermoflex rullegardin har en elegant underlist i hvit eller sølvfarget aluminium.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring