Slik velger du riktig solskjerming

Leter du etter den rette solskjermingen? Når du velger nye rullegardiner eller marksier til hjemmet ditt, så er det mer å vurdere enn bare hvilken farge du vil ha.

1. Vinduets form

Når du trenger ny solskjerming må du se på vinduet de skal sitte i. Hvis gardinen ikke passer 100% til vinduet, får du ofte ikke ditt behov for solbeskyttelse dekket ordentlig og resultatet gleder øyet sjeldent.

En klassisk feil med spesielle vindusformer (for eksempel buede vinduer) er å montere solskjerming utenfor karmen, som ganske enkelt skjuler vinduet vekk i stedet for å produsere vinduets unike form. Med en skreddersydd løsning er du garantert å få frem sjarmen i vinduet.

2. Lysinnfall


Mange skiller på tot yper solskjerming - de som mørklegger og de som ikke gjør det. Det er faktisk mange alternativer for å bevare forekomsten av lys mens du samtidig for solen og innsyn - og i mange tilfeller samtidig bevare muligheten for å se ut. Den rette solskjermingen er ikke alltid den som skjermer for mest lys.

Vi har et bred ut utvalg av produkter og løsninger hvor du kan mellom ulike tekstiler og ulike løsninger som plissé-, dupligardiner, rullegardin og duorullegardin.

Mange tenker at mørkleggende solskjerming kun kommer med mørke tekstiler. Vi leverer mørkleggende solskjerming i like mange vakre farger som lysoverførende gardinstoffer.

3. Betjening
Hvis du velger manuell betjening må du bestemme hva slags type betjening du ønsker. Med klassisk kjede / snor, hurtigfjæren eller trådløse betjening, der gardinen betjenes med et håndtak i baseboard og holder sin posisjon uansett hvor den er plassert.

Med elektriske betjening har du muligheten til både å betjene gardinene med en liten fjernkontroll, eller via app, som lar deg betjene solskjermingen uansett hvor du er. Samtidig har du muligheten til å stille tidsstyring slik at du oppnår optimal bruk av gardinene dine hver dag.

4. Egenskaper og sertifiseringer
Solskjerming er ikke bare solskjerming. Som produsent skreddersyr vi løsninger som ikke bare er vakre og funksjonelle, men som også inneholder egenskaper og sertifiseringer som gjør hverdagen enklere og tryggere. Enten det er smussavvisende, energibesparende, antibakterielle eller miljøsertifiserte gardiner, som f.eks Greenguard eller Cradle-to-Cradle, så er de i samlingene våre.

Visste du at de spesielle luftlommene i Dupligardinene kan gi opptil 30% energibesparelser, 55% akustisk forbedring, 77% varmerefleksjon, bedre inneklima og mindre CO2 - alt i samme gardin?

Din personlige stil
Vitkigst av alt er at solskjermingen samsvarer med din personlige stil - og vinduene dine. Med en skreddersydd løsning, får du eksperthjelp fra profesjonelle fagekesperter, som i tillegg til å finne den rette solskjermingen til ditt hjem, også har ansvaret for kartlegging og installasjon. 

Vi i Royal Solskjerming er eksperter på å lage solskjerming som passer til dagens trender innen interiørdesign. Vi har et team av trendeksperter som kontinuerlig forsker på fremtidige trender innen interiørdesign og møbeldesign.

Hvordan finne den rette løsningen til hjemmet ditt
Din nærmeste royal-forhandler vil gjerne komme hjem til deg for å gi et gratis og uforpliktende tilbud på dine nye solskjerming. Med fagkunnskap du motta veiledning om den rette solskjermingen for hjemmet ditt.

READ NEXT

53032 refashion™ Denim Marine

Stoffsammensetning: Bomull 33% (oppsyklus), polyetylen 42%, bomull 25%