Utvendige Persienner

- røft og enkelt

Utvendige persienner gir deg muligheten til å velge hvor mye sollys du vil slippe inn. De beskytter også møblene dine mot bleking – et godt valg når du vil ha full kontroll.

Les videre...

Utvendige persienner er en fleksibel og praktisk løsning for solskjerming. Muligheten til å vinkle lamellene hjelper mot den lave vintersolen som bleker møblene og blender øynene. Vinklingen gir også mulighet for å regulere lyset slik du selv ønsker. Persienner skjermer effektivt mot solens varme og gir et mer kjølig innemiljø i sommermånedene. Mer enn 90 prosent av solens varme stenges ute med utvendige persienner.

Alle våre persienner er konstruert for norske værforhold og er produsert i Norge. Dette sikrer god kvalitet i alle ledd.

Diplomat 50

Diplomat 50 er en enkel persienne i ubehandlet stål. Den har et minimalistisk design som ikke stjeler oppmerksomheten fra interiøret. Persiennen styres med lettanvendelig snortrekk. Diplomat 50 gjør seg best i små til middels store vinduer.

Ambassadør 50

Ambassadør 50 er en kraftig persienne som gir store valgmuligheter. Du kan styre den med sveiv, motor eller helautomatisk teknologi. Faktisk kan du også installere vind- og solsensorer til Ambassadør 50.

President 80

President 80 er som skapt for norske forhold. Den har en ekstra kraftig vindlås som hindrer vær og vind i å rive den ned. Derfor er dette persiennen for deg som lever tett på naturkreftene. I likhet med Ambassadør 50 kan President 80 betjenes med sveiv, motor, helautomatisk eller med vind- og solsensorer.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring