Utvendig Screens

- moderne og stilren

Solvendte vinduer? Utvendige screens er ideelle for deg som vil stenge sollys og varme ute. Samtidig beholder du mye av utsynet uten at naboene ser inn.

Les videre...

Screengardiner er en moderne og stilren form for utvendig solskjerming. De passer spesielt godt til moderne bygninger eller for deg som ikke vil at persiennene skal ta for mye oppmerksomhet. Utvendige screens er utvendige rullegardiner med en kassett som enkelt kan tilpasses vinduets innramming.
Screenduken er jevnt perforert. Det sørger for godt utsyn – samtidig som du skjermes mot sollys og varme. Husk at en mørk duk alltid gir best utsyn og skjermer mest mot varmen.

Utvendige screens deles inn i «vanlige screens» og «zip screens». Utseendemessig ser de nokså like ut, men forskjellen ligger i hvordan duken er festet til sideskinnene.

Zip screens har en påsveiset glidelås på hver side som låser duken til sideskinnene. Dette begrenser muligheten for at vinden kan ta tak i duken som et seil. Zip screens er derfor robuste produkter som tåler mye vind. De passer til norske forhold og trenger minimalt med vedlikehold.

Proscreen 57, 75 og 95

Proscreen er en screengardin med kassett. Den er lett å montere og svært enkelt å vedlikeholde. Denne utvendige screenløsningen styres med sveiv. Du kan selv velge farge på kassetten. Denne leveres som standard i enten hvit eller naturfarget aluminium, men vi lakkerer den gjerne i din favorittfarge. Proscreen har en maksbredde på 260 cm. Spør oss gjerne for mer informasjon.

Beaufort ZIP Screen 100/125

Beaufort zip screen er en robust screengardin som tåler mye vær og vind. Den har en kraftig låsemekanisme som fester duken til styreskinnen. Dette hindrer duken fra å bli tatt av vinden. Beaufort har en liten og elegant kasse som gardinen rulles inn i når den ikke er i bruk. Som standard styres denne screengardinen med motor, men du kan enkelt oppgradere til trådløs-, vind eller solautomatikk. Maksbredde på Beaufort er 420 cm.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring