Plisségardiner

– delikat og svalt

Plisségardiner har blitt en bestselger innen solskjerming på grunn av sine multifunksjonelle egenskaper. De fleste kjenner plisségardiner som et foldet stoff som trekkes opp og ned fra toppen av vinduet, men i dag er en plisségardin mye mer enn det. Vi kan tilpasse dem til en rekke ulike vinduer, enten de er rette, runde, skjeve eller skrå. Royal Solskjerming har over 30 ulike modeller tilpasset dine funksjonskrav.

Les videre...

Vår bestselger er plisségardinen som kan «sveve i luften». Modellen gir mulighet for å skjerme nedenfra og opp, midt på vinduet, eller over hele flaten. I tettbebygde områder er denne løsningen genial, ettersom du kan skjerme mot innsyn og fremdeles slippe inn dagslys. Vi har også en løsning for deg som ønsker en transparent gardin om dagen og en lystett om natten.

Plisségardiner deles inn i to kategorier: vanlig plisségardin, som er ensidig, og dupligardin, som er tosidig.

Ja, vi har flere farger! Frisk opp hjemmet ditt med plisségardiner fra Royal Solskjerming. De skjermer svært effektivt for både lys og innsyn, i tillegg til å gi hjemmet ditt et unikt preg. Royals kolleksjon inneholder mer enn 200 stoffer i ulike farger og nyanser – med ulike teksturer og trykk.

Gå for det innovative. Plisségardiner er en perfekt kombinasjon av funksjon og estetikk. De tar liten plass og skjermer effektivt for lys og innsyn. Velg mellom egenskaper som varmereflekterende, skitt- og støvavvisende, fuktavvisende, lysreflekterende og antibakterielle stoffer.

Uvanlig vindusform? Vi tilpasser våre plisségardiner på millimeteren, slik at de alltid vil passe perfekt til dine vinduer.

Et godt tips er å kjøpe forskjellige gardintekstiler til ulike rom, avhengig av behov for solskjerming og funksjonskrav. Mange ønsker for eksempel helt lystette gardiner på soverommet.

Mer enn bare hvitt

Hvitt er alltid et sikkert valg. Hvite toner tilfører luft, lys og eleganse til et rom, og den lyse fargen er myk og behagelig. Alle våre gardiner fås i hvite nyanser, men spesielt plisségardinene får en elegant og eksklusiv fremtoning i hvitt. Vår kolleksjon inneholder mange hvite nyanser, strukturer og grader av gjennomsiktighet. Alle disse detaljene har en innvirkning på hvordan gardinen oppleves i rommet ditt. Fordi hvitt er mye mer enn bare hvitt, spør oss hjelp med å finne den perfekte tonen.

Farger gjør mye med et hjem

Plisségardiner med farge er et godt valg for å løfte stemningen i rommet. Når lyset treffer gardinen blir fargene levende, og de vannrette stripene gir et vakkert lysspill. Fargevalg er dessuten essensielt når du skal innrede et rom. Vi har utallige nyanser du kan velge mellom.

Våre mest vanlige systemløsninger

Vi har mange systemløsninger å velge mellom. De to vanligste er Standard og BB24. Standard festes i toppen av vinduet og brukes ved å dra i snoren. BB24 har små fester oppe og nede i vinduet og kan dras nedenifra og opp eller ovenifra og ned ved hjelp av betjeningsgrep.

BB10 - Standard
Transparent grep - Metallgrep

Komponenter

Vi har flere komponentfarger man kan velge mellom, her er utvalget. Ved hver duk anbefales en komponentfarge, men det er bare å velge den fargen man ønsker selv.

Hvordan fikse en åpnet/"ødelagt" snorkobling?

Vi får innimellom forespørsler på hva man gjør om en kobling til plissésnor åpner seg og ser ødelagt ut. Det kan lett fikses, se bare her.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring