Markiser

- uteplassens ener

Trenger uteplassen en oppgradering? Våre markiser kombinerer lekkert design og robust hardførhet. De er tilpasset norsk klima og lar seg ikke rokke av vær og vind.

Les videre...

Markiser – over 100 forskjellige dukfarger

Markiser både forbedrer innemiljøet og hindrer bleking av møbler og interiør. Royal Solskjerming har et stort utvalg av markiser til både private hjem og bedrifter. Hos oss kan du velge mellom over 100 forskjellige dukfarger. Gå inn på linken, så ser du det store utvalget av duker. I tillegg har vi en rekke ulike betjeningsmetoder, som sveiv, bryter, fjernkontroll og app-styring. Vi har terrassemarkiser, vindusmarkiser, fasademarkiser, duomarkiser, pergola og levegger. Mange å velge i mellom? Vi hjelper deg med å finne riktig modell og betjeningsmetode til dine behov.

Dyneema® verdens sterkeste

Alle terrassemarkisene våre har Dyneema®-bånd i armen. Dyneema® er et materiale som er 15 ganger sterkere enn stål. Derfor kommer markisene dine til å holde seg fine i mange år. Alle markisene våre har dessuten vindsertifisering som gjør at de tåler vindstyrker opptil vindklasse 2 som er 10,5 sekundmeter.

Terrassemarkiser – nyt uteplassen utover høsten

Terrassemarkisene våre gir skygge på solfylte dager og sørger for et behagelig uterom der du kan hygge deg med familie og venner. Når solen går ned gir markisen lunhet, slik at du kan nyte lange sommerkvelder.

Ved riktig bruk og vedlikehold varer markisen din fra Royal Solskjerming i mange år fremover. Trenger markisen et nytt utseende tilbyr vi dukskift. For full utnyttelse av markisen på kveldstid anbefaler vi at du også installerer en av terrassevarmerne våre. Da kan du nyte uteplassen langt utover høsten.

Et smykke til boligen din

Vi sørger for at våre terrassemarkiser matcher din bolig. Profilen er selve metallstativet som holder duken oppe. Du kan velge mellom grå, hvit eller sort profilfarge. Kombinert med en lekker duk blir markisene et estetisk tilskudd til hjemmet.

Markisole Terrassemarkise

Markisole Terrassemarkise har kvalitet og godt design i hvert fiber. Royal Solskjerming tilbyr over hundre ulike duker til denne markisemodellen. Her finner du garantert en løsning som passer deg. Vi anbefaler at du velger motor og fjernkontroll som betjeningsmetode til Markisole terrassemarkise. Som standard leveres den med manuell sveiv.

Justering gir deg flere muligheter

Royal Markisole er en klassisk terrassemarkise som leveres med gradjusterte armer. Det betyr at du kan vinkle armen på markisen ned for å skjerme for lavtstående sol. Om solen fremdeles er for skarp kan vi i tillegg innstallere en nedsenket front som kan sveives enda lenger ned enn vanlig. Dette kalles en såkalt «rolldown-funksjon». Duken til Royal Markisole er en perforert screenduk. Den er effektiv mot solen, men gir fortsatt god mulighet for utsyn.

Få ekstra høyde

Vanlige markiser har et fall på 25 cm per meter ved 15 prosent helning, en såkalt naturlig vinkling mot regn. Markisole Balk sørger for ekstra ståhøyde under markisen. Duken har en balk på tvers som gir deg mer plass.

Cabrera kassettmarkise – beskytt markisen mot vær og vind

Cabrera kassettmarkise er en markise som sveives inn i et elegant metalletui når den ikke er i bruk. Den gir et rent og stilfullt uttrykk som passer godt til de fleste hus. Kassettmarkisen er godt egnet for det norske klimaet fordi kassetten beskytter duken mot vær og vind. Dette øker markisens levetid betraktelig.

Nøytral og diskret markise

Kassettmarkisens design gjør den perfekt for deg som elsker rene linjer og smakfulle detaljer. Forskjellen mellom en kassettmarkise og en tradisjonell markise er at hele markisen er innkapslet i en kassett når den er sveivet opp. Da vises kun en nøytral og enkel metallboks. Kassetten kan lakkeres i hvilken farge du vil, slik at den matcher boligen din. Standardfargen for kassetten er grå.

Vindus- og fasademarkiser

Vindusmarkiser gir fasaden din en real ansiktsløftning. Hos oss kan du velge mellom prangende, sterke farger som gjør markisen din fremtredende, eller mer diskrete farger som harmoniserer med veggene. Uansett hvilken løsning du velger å gå for er markiser et meget praktisk valg når du vil skjerme for solen.

Royal Solskjerming har tre ulike modeller av vindusmarkiser: Capri, Prima og Robusta. Velg mellom sveiv, vinsj, bryter, fjernkontroll eller app-styring for å betjene vindusmarkisen.

Skjerm for solen

Vindusmarkiser gir svært god solskjerming, hindrer bleking av møbler og interiør og skjermer for innsyn. Som standard leverer vi alle vindusmarkiser med markiseduk, men du kan også velge en screenduk. Denne gir mer utsyn enn en markiseduk. Samtidig har den et enkelt og moderne utseende som ofte passer den nordiske smaken.

En tommelfingerregel når du skal velge duk til vindusmarkisene dine er at mørkere duker alltid gir best utsyn. Dessuten er det viktig å huske på at alle duker vil skjerme mindre på kveldstid fordi lysforskjellen mellom ute og inne er større på denne tiden.

Capri vindusmarkise

Capri vindusmarkise er en tidløs klassiker som løfter fasaden din og gir deg et behagelig innemiljø. Markisen er en enkel vindusmarkise som gjør seg godt i mindre vinduer. Capri er en slitesterk vindusmarkise som betjenes med reguleringsbånd inne. De kan festes i tre ulike hakk. Alternativt leveres armene med fjærbetjening. Forskjellen er at du da kjapt og enkelt kan trekke markisen helt opp uten å slippe den helt ned først.

Prima vindusmarkise

Prima vindusmarkise er spesielt velegnet for brede vinduer. Den har en maksimal bredde på 4,5 meter og en maksimal armlengde på 120 cm. Vi tilbyr også sol- og vindautomatikk til denne markisen, som betyr at den tilpasser seg automatisk etter været; når det blåser, vil markisen trekke seg opp.

Robusta fasademarkise

Robusta fasademarkise er midt i blinken for deg som har store vinduspartier der du trenger en lang markise. Her får du effektiv skjerming mot sollys og varme. Fasademarkisen betjenes med motor og kan linkes opp til vind- og solautomatikk. Det sikrer total utnyttelse av alle markisens funksjoner.

Velg mellom over 100 ulike duker hos oss – vi sørger for at du finner noe som passer din bolig.

Markisole DUO markise

Dette er en frittstående markise med føtter forankret i bakken. Passer fint om man ønsker å skape en uteplass hvor man kan bestemme om det skal skygges for solen eller ikke. Markisole Duo passer både til private hus, restauranter og forretningsbygg. Pris på forespørsel

Pergola

Med en pergola kan man skape et ekstra rom ute, i le fra både sol og regn. En pergola passer til alt fra private hus og restauranter til forretningsbygg. Pris på forespørsel.

Sidemarkiser

Sidemarkiser er en svært god løsning når du ønsker vern mot både vind, sol og innsyn. Brukes gjerne på hytter, balkonger eller terrasser – rett og slett alle uteområder du vil gjøre lunere. Er du glad i utsikten din, anbefaler vi screenduk i stedet for vanlig markiseduk. Screenduken gir nemlig godt utsyn samtidig som den skjermer mot vind og innsyn.

Sidemarkisen kan monteres i veggen eller med en festemast i bakken. Duken dras ut av kassetten med håndtak, mens hjulene under gjør betjeningen myk og sikker. Sidemarkisen har også barnesikring som gjør at innrullingen stopper om man mister taket i håndtakene.

Kassetten til sidemarkisen leveres i hvit, sølv og sort. Vi tilbyr også lakkering dersom du vil ha den i en annen farge.


Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring