Dupligardiner

- lekker og elegant

Dupligardiner er en lekker og elegant form for solskjerming. De har et moderne utseende som komplimenterer både hjem og næringslokaler. Med dupligardiner får du maksimal solskjerming uten å miste utsikten din.

Les videre...

Dupligardiner er plisségardinenes mer eksklusive storesøster. Gardinene utmerker seg med sitt vakre lysspill og sine eksklusive tekstiler. Dupli er et dobbeltsidig plisséstoff uten snorhull. Dette gir en ren og enkel flate, i tillegg til god lyd- og lysdemping. Duplistoffet består dessuten av et svært energieffektivt materiale, som isolerer godt mot kulden om vinteren og reflekterer bort solens stråler om sommeren.

Ønsker du deg en diskret look eller et blikkfang? Vårt brede utvalg av lystette tekstiler gjør at du alltid kan finne en farge som komplimenterer innredningen din.

La deg inspirere! Våre gardiner kommer i utallige farger, strukturer og egenskaper. Velg mellom stoffer som er flammehemmende, støvavvisende, energibesparende, mørkleggende, solreflekterende eller gjennomsiktige. Vi har også fuktavvisende tekstiler som gjør seg ekstra bra på bad og kjøkken.

Skandinavisk

Lyse toner og pasteller appellerer ofte til den skandinaviske smaken. Mange innreder med behagelige farger og former. Dupligardinen hører hjemme hos deg som elsker den skandinaviske stilen – med sine fine linjer, uforstyrrede flater og luftige utforming.Mønstre, farger og tilbehør

Mønstre, farger og tilbehør

Vår duplikolleksjon gir deg mulighet for å leke med mønstre, farger og tilbehør, slik at du kan skape ditt eget uttrykk. Materialer, motiver og farger i vår kolleksjon er alltid inspirert av tidens interiørtrender.

Natt & dag-gardiner

Natt & dag-gardiner er en perfekt løsning i rom som brukes til ulike tider av døgnet. Natt & dag består av to gardiner i én. Utformingen gir deg mulighet til både å skjerme for innsyn i løpet av dagen og mørklegge rommet om natten.

Med inspirasjon fra naturen

Vi lot oss inspirere av naturen da vi skapte dupligardinene. De er sydd i en bikubestruktur som gjør tekstilet kraftig, holdbart og motstandsdyktig overfor slitasje ved langvarig bruk.

Reduser varmetapet og få lavere strømregning

Dupligardinenes spesielle bikubestruktur skaper et isolasjonslag inntil vindusglasset som lar luften sirkulere mellom de to tøylagene. Slik bevares varmen om vinteren, og om sommeren reflekteres solens stråler bort. På denne måten reduseres varmetapet ditt med opptil 46 prosent – og med det CO2-utslippet. Med dupligardiner gjør du altså miljøet en tjeneste.

Den gode lyden av dupligardiner

Dårlig akustikk kan vær til stor irritasjon i hverdagen. Problemet kan spesielt være frustrerende i større rom. Dupligardiner absorberer opptil 45 prosent av overflødig støy og bidrar til et mykt og behagelig innemiljø.

Systemer og komponenter

Vi har et stort utvalg av systemer til alle duplidukene. Hver duk har også en anbefalt komponentfarge til, men det er bare å velge etter eget ønske.

Standard - Dag/Natt - BB24 i skråvindu - BB15
Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring