Aluminiumspersienner

– en kjær klassisker

Aluminiumspersienner er velkjente i de fleste hjem. De gir svært effektiv solskjerming, og de er dekorative. I vårt varesortiment vil du alltid finne en farge som står i stil med interiørtrendene.

Les videre...

Solskjerming med muligheter

Persienner bidrar til et godt innemiljø. At du selv velger mengde lys som slipper inn gir dem en unik fleksibilitet. Denne fleksibiliteten gjør det også mulig å sperre for innsyn, samtidig som du beholder utsynet.

Fargen du velger bestemmer om persiennene skal friske opp rommet eller holde seg diskret i bakgrunnen. Bredden på lamellene kan også justeres, noe som påvirker hvor iøynefallende persiennene blir. Disse valgene gir deg mulighet for å gjøre det lille ekstra med hjemmet ditt. Ved å bruke eksklusive stigebånd i lyse eller kontrastfylte farger, tilfører du persiennene det lille ekstra.

Persienner til alle vinduer

Vinduer kommer i mange forskjellige størrelser. Derfor får du persiennelameller fra Royal Solskjerming i opp til 260 centimeter bredde. Aluminiumspersiennene leveres i 16 mm, 25 mm og 50 mm lamellbredde.

Alle persiennene betjenes med vendestang og snortrekk. I tillegg er de fuktavvisende, slik at de passer godt til bad og kjøkken.

Søvnen din er viktig

Mange av oss er avhengige av total mørke for å sove godt om natta. Vi har måltilpasset produktene våre for å minimere lysinnslipp. Våre PC-persienner har ingen synlige hull i lamellene når de er lukket. Resultatet er det mørke soverommet du ønsker deg. Sov godt!

Vinduet ditt er i endring

Rommene våre endres med tidens gang. Det samme gjør vinduene våre. Selv om persiennen ble oppfunnet i Venezia på slutten av 1800-tallet, har den gamle klassikeren stadig noe nytt å by på. Royal Solskjermings kolleksjon av farger gir deg mulighet til å ta rommene dine til et nytt nivå. Ønsker du stiltips? Vi hjelper deg med å finne en spennende variant.

Vi tenker på miljøet

Persiennene våre består av 98 prosent gjenvinnbar aluminium. Prosessen med å gjenbruke aluminiumen er 92 prosent mindre energikrevende enn å utvinne ny. Når vi bruker allerede utvunnet aluminium, sparer vi naturen for store CO2-utslipp.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring