Om Royal Solskjerming

Royal Solskjerming er en tradisjonsrik og kundekjær bedrift. Vi leverer innvendig og utvendig solskjerming til både hjemmet og arbeidsplassen din, slik at du får et behagelig innemiljø – uansett hvor du befinner deg.

Et berikende hjem, slik du vil ha det

Vi tror vinduer skaper en unik stemning i hvert enkelt hjem. Unik, slik som alle mennesker på denne planeten er forskjellige. Derfor kombinerer vi oppdaterte og moteriktige kolleksjoner med personlig service og utallige tilpasningsmuligheter. Slik skaper du et hjem der du elsker å tilbringe tiden din.

Våre verdier

Vi ønsker å være modige, nyskapende og menneskelige i alt vi gjør. Disse tre kjerneverdiene hjelper oss til å skape personlige hjem – uansett hvem kundene våre er og hvor i verden de befinner seg.

Vi er menneskelige - Vi setter brukervennlighet høyt, noe som vises i våre produkter. Alt vi gjør har et personlig preg du kan kjenne igjen. Slik skaper vi ekte inspirasjon.

Vi er modige - Modige i utvalg, tjenester og ideer. Vi er ikke redde for å skille oss ut. Vi jobber alltid hardt for å yte best service. Det vekker den kreative gnisten, som skaper gode hjem.

Vi er kvalitetsbevisste - Vi bruker alltid håndlagde materialer av høy kvalitet. Slik utnytter du hjemmets fulle potensiale med våre kolleksjoner.

Royal Solskjermings historie

Royal Solskjerming er en av Norges største totalleverandører av solskjerming. Vi ble grunnlagt i 1949, av haugesunderen Leif Jonny Næss, da under navnet Royal Fabrikker. Reisen startet med persienner, og vi har siden den gang utvidet med produksjon av lamellgardiner, rullegardiner, plissé- og dupligardiner, markiser og gardinskinner. I april 2013 byttet vi navn til Royal Solskjerming AS. I dag er vi en del av B&C, et nederlandsk firma som ble grunnlagt i 1971 i Amsterdam. De er kjent for å ha en av Europas beste kolleksjoner av produkter til alle typer vinduer.  

HMS - Royal Solskjerming setter HMS i høysetet gjennom hele vår verdikjede.

Våre HMS-mål er:
• Å være en sikker arbeidsplass, fri for alvorlige skader.
• Sykefravær på under tre prosent.
• Høy trivsel og fornøyde medarbeidere.

Royal er registrert i StartBANK, en database som betyr at leverandørene i bygg- og anleggsbransjen slipper å levere samme dokumentasjon gang på gang. 

StartBANK blir stadig viktigere både for leverandører og byggherrer.