30 % på Dupli og Plisségardiner


I perioden 1.november til og med 11.desember har vi ekstra gode priser på våre bestselgende løsninger; Dupli- og Plisségardiner. 


Med våre Dupli- og Plisségardiner kan du velge mellom 200 ulike stoffer og en rekke ulike fordeler som 99 % mørklegging, "fri parkering", to-i-en modell eller tilpasset spesialvinduer. I tillegg kan du få stoffer med skjulte egenskaper som energibesparing, antibaktirelle stoffer, lyddemping og mye mer.

Vi kommer gjerne hjem til deg, gratis og uforpliktende. Vi har et stort nettverk av fageksperter som kan hjelpe deg med å komme frem til den beste løsningen for ditt hjem!

Ta kontakt i dag!

30 % på Dupli og Plisségardiner

Få med Tahoma® Smart Home-hub på kjøpet, verdi kr. 4.000,-

Kjøper du tre motoriserte Dupli- eller Plisségardiner inkluderer vi en gratis Tahoma® Smart Home-hub, til en av verdi av kr. 4.000,- 

Smart Home solskjerming setter ditt hjem i bevegelse. I motsetning til vanlige el-betjent solskjerming, kan du med TaHoma® Smart Home-hub betjene solskjermingen og i tillegg koble den sammen med en rekke andre "smarte" produkter for å skape et "levende" og intelligent hjem.

TaHoma® er ultra kompatibel og kan tilkobles mer enn 100 ulike "smart home" produkter, inkludert; belysninig, stikkkontakter, termostater, målere, alarmer ... og mye mer. Alt for å skape et inteligent hjem.

Stemmestyring

"OK Google! Rullegardiner opp"

Stemmestyring er en realitet med TaHoma® Smart Home-huben. Den kobles enkelt til Google Assistant eller Amazon Alexa. Når du har koblet solskjermingen til en "smart assistent", kan du enkelt styre solskjermingen med en stemmekomando.