Trepersienner

- rustikt og lunt

Persienner i tre gir et lunt hjem. Samtidig bringer de med seg en rustikk stemning som kler en moderne smak. Våre trepersienner er et bærekraftig valg for den bevisste forbruker.

Les videre...

Trepersienner gir hjemmet en naturlig lunhet. De har en rustikk sjarm som gjør seg ekstra godt i skandinaviske hjem. Hjemmet skal tross alt være ditt eget, personlige fristed. Derfor har vi persienner i mange forskjellige tresorter og farger – og alle er miljøvennlige.

Miljøvennlig hjem

Noen materialer er mer miljøvennlige enn andre. Tresorter som vokser fort er mer bærekraftige enn de som vokser sakte. De kan felles oftere og bruker mindre vann og areal. Derfor bruker vi heller for eksempel bambus i trepersiennene våre. Den kan felles annethvert år og er derfor svært bærekraftig.

Den varme, eksklusive følelsen

Tre er et populært element i de fleste hjem. Husk at ulike tresorter gir helt forskjellig atmosfære i rommene dine. Ved å ta bevisste valg oppnår du akkurat den stemningen du vil ha.

Industrielle detaljer

Ordet "industriell" bringer ofte tankene mot metall og mur. Likevel kan tre også bidra til å skape denne stemningen. Velg trelameller med mye struktur for et rått uttrykk. Kjølige fargetoner i treverket gir en perfekt kontrast til myke tekstiler som fløyel og lin.

Chic og stilfullt

Dagens skandinaviske innredningstrender er mer fargerike enn tidligere. Lek deg med varme terrakotta- eller okertoner, eller bring havet inn i hjemmet med blågrønne petroleumsfarger. Ikke vær redd for å blande forskjellige strukturer. En kombinasjon av vanlige gardiner og trepersienner gir innredningen et eksklusivt løft.

Dine egne detaljer

Stigebånd er trådene som går gjennom lamellene og holder dem sammen. Gi persiennene dine en personlig vri ved å velge stigebånd i en kontrastfarge.

Trelamellene leveres i 50 mm og 65 mm. Persiennene betjenes med snortrekk og vendesnor, kan motoriseres. Med et lett trekk i snorene kan du vippe og plassere lamellene i ønsket posisjon.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring