Om oss

Royal Solskjerming er en tradisjonsrik og kundekjær bedrift. Vi leverer innvendig og utvendig solskjerming til både hjemmet og arbeidsplassen din, slik at du får et behagelig innemiljø – uansett hvor du befinner deg.

Våre ambisjoner
Vi har som målsetting å produsere og levere varer til riktig tid, og som møter kundens forventninger.

Royal Solskjermings historie

Royal Solskjerming er en av Norges største totalleverandører av solskjerming. Vi ble grunnlagt i 1949, av haugesunderen Leif Jonny Næss, da under navnet Royal Fabrikker. Reisen startet med persienner, og vi har siden den gang utvidet med produksjon av lamellgardiner, rullegardiner, plissé- og dupligardiner, markiser og gardinskinner. I april 2013 byttet vi navn til Royal Solskjerming.

HMS

Royal Solskjerming setter HMS i høysetet gjennom hele vår verdikjede.

Våre HMS-mål er:
• Å være en sikker arbeidsplass, fri for alvorlige skader.
• Sykefravær på under tre prosent.
• Høy trivsel og fornøyde medarbeidere.

Royal er registrert i StartBANK, en database som betyr at leverandørene i bygg- og anleggsbransjen slipper å levere samme dokumentasjon gang på gang. – StartBANK blir stadig viktigere både for leverandører og byggherrer.

 

 

Royal solskjerming har levert solskjerming til fornøyde kunder siden 1949. Vår målsetning er å levere den beste kvaliteten på markedet, uansett behov. Vi har i dag ett av Norges bredeste sortiment med gode løsninger for både inn- og utvendig solskjerming.