Om oss

Royal Solskjerming er en tradisjonsrik og kundekjær bedrift. Vi leverer innvendig og utvendig solskjerming til både hjemmet og arbeidsplassen din, slik at du får et behagelig innemiljø – uansett hvor du befinner deg.

Våre ambisjoner
Vi skal være din klare favoritt for solskjerming i Norge.

Royal Solskjermings historie

Royal Solskjerming er en av Norges største totalleverandører av solskjerming. Vi ble grunnlagt i 1949, av haugesunderen Leif Jonny Næss, da under navnet Royal Fabrikker. Reisen startet med persienner, og vi har siden den gang utvidet med produksjon av lamellgardiner, rullegardiner, plissé- og dupligardiner, markiser og gardinskinner. I april 2013 byttet vi navn til Royal Solskjerming.

HMS

Royal Solskjerming setter HMS i høysetet gjennom hele vår verdikjede.

Våre HMS-mål er:
• Å være en sikker arbeidsplass, fri for alvorlige skader.
• Sykefravær på under tre prosent.
• Høy trivsel og fornøyde medarbeidere.

Royal er registrert i StartBANK, en database som betyr at leverandørene i bygg- og anleggsbransjen slipper å levere samme dokumentasjon gang på gang. – StartBANK blir stadig viktigere både for leverandører og byggherrer.

Personvern

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring

 

Royal solskjerming har levert solskjerming til fornøyde kunder siden 1949. Vår målsetning er å levere den beste kvaliteten på markedet, uansett behov. Vi har i dag ett av Norges bredeste sortiment med gode løsninger for både inn- og utvendig solskjerming. Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring på siden OM OSS.